06 1113 1947 info@refinding.nl

Wat leer je tijdens de training?

Jouw stresspatronen

Je leert wat stress is en wat je stresssignalen zijn. Vervolgens leer je deze herkennen en te stoppen.

Jouw brein

Je leert kijken naar je bewuste en onbewuste brein: welke invloed heeft jouw brein op de manier waarop je stress ervaart. Door deze bewustwording heb je de keuze om dit te veranderen.

Jouw overtuigingen

Wat zijn jouw overtuigingen? Het kan goed zijn dat overtuigingen vroeger hielpen, maar dat ze nu juist averechts werken. Bijvoorbeeld: de zorg voor je broertje/zusje werd erg gewaardeerd. Hierdoor is de overtuiging ontstaan dat je waardering krijgt door te zorgen. Prima, maar als je naast de zorg voor je gezin en je ouders ook nog voor collega’s gaat zorgen, door bijvoorbeeld het overnemen van taken, is de kans groot dat het je te veel wordt en je stressgerelateerde klachten krijgt. Tijdens de training leer je hoe je heel snel je overtuiging kunt veranderen van een belemmerende naar een behulpzame overtuiging.

Jouw voordelen

Als je klaar bent met deze training heb je echt tools om met oefeningen en bewustwording je stress te stoppen. Je zult merken dat dit niet alleen effect heeft op je stressniveau, maar dat het ook op je dagelijks leven een positief effect heeft. Je voelt je niet alleen rustiger, positiever en (geestelijk) sterker, maar ook je lichamelijke klachten zullen sterk reduceren, of zelfs volledig verdwijnen.

Praktische informatie

Wat kun je verwachten?

De training begint met een intake, waarin je aangeeft wat je doelstelling precies is. De training zelf is 5x 2,5 uur. Voor de 3e trainingsbijeenkomst krijg je nog een individueel consult. Hier kunnen we wat dieper ingaan op jouw persoonlijke thema’s.

Wanneer kun je beginnen?

Kijk voor het volledige overzicht van alle trainingen in de agenda.

Wat is jouw investering?

De training is €365,00.

Hiervoor krijg je:

– 5 dagdelen: 4x training en 1x terugkomdag

– 1 individueel consult tijdens de trainingsweken.

Zelf een training organiseren?

Dat kan!

 

Heb jij een groep van minimaal 8 deelnemers inclusief jezelf en een geschikte locatie? Dan is het mogelijk om een training op locatie te organiseren.

 

Wat is jouw investering?

 

De training is voor elke deelnemer €365,00, en als organisator krijg je 50% korting.

 

Daarnaast reken ik 0,45 per gereden kilometer vanuit de kern van Winterswijk. De eerste 25 km bereken ik niet.

Hiervoor krijg je: 

– 5 dagdelen: 4x training en 1x terugkomdag op locatie.

 

– 1 individueel consult tijdens de trainingsdagen. Moment samen af te stemmen.

 

Ja, ik wil graag weten wanneer deze training is.