06 1113 1947 info@refinding.nl

Individuele coaching

Wil je niet in een groep of is het lastig in de geplande uren? Dan is het mogelijk om ook individueel begeleid te worden. Dit ziet er iets anders uit. In de training oefen je veel met medecursisten. Individueel leer ik je de technieken en wordt er meer tijd besteed aan het onderzoeken van jou eigen (stress)patronen.

 

Intake

 

Eerst is er een intake. We gaan kijken wat jouw doelstellingen zijn, zodat we daar naartoe kunnen werken. Afhankelijk van de klacht gaan we kijken wat er nodig is en wat je wilt.

 

Ik maak een mix van de verschillende technieken waarmee ik werk en combineer ze tot een behandeling die is toegespitst op jou.

 

Methodes

 

Ik gebruik onder andere The Emotion Code, Quantum Touch, Touch of Matrix, Psych-K, Live the Connection en NLP. Daarnaast werk ik veel met systemisch werken (opstellingen, IOPT) en gebruik ik veel  visualisatieoefeningen.

 

Duur van de behandeling

 

Het is over het algemeen zo dat chronische klachten wat langer nodig hebben, maar meestal zijn de (acute) klachten na 4 tot 7 behandelingen verdwenen of geminimaliseerd.

 

Tijdens de behandeling leer je wat stress is,  wat stress voor invloed heeft op jou lichaam en geest en krijgt je inzicht in jouw stresspatronen. Je leert hoe je onderbewuste werkt en krijgt technieken waarmee je zelf aan de slag kunt. Ook gaan we wat uitgebreider in op jouw overtuigingen. Je krijgt verschillende methodes aangereikt, waarmee je negatieve, belemmerende overtuigingen kunt om zetten in positieve bekrachtigende overtuigingen.

 

Jouw investering

 

Voor individuele coaching betaal je €75,00 per uur.

Voor een online consult betaal je € 35,00 per half uur. 

 

De duur van een consult is over het algemeen 1 tot 1,5 uur.

Een online consult duurt ongeveer een half uur. 

 

Ik ben aangesloten bij het CAT (Colletief Alternatieve Therapeuten) en geregistreerd als Alternatief Therapeut, level 3.

 

Dit houdt in dat in dat ik voldoe aan de WKKGZ. Voor meer info kunt u kijken op de website van het CAT: www.catcollectief.nl

 

Door een heel aantal verzekeringen, worden mijn behandelingen dus (deels) vergoed. Dit zijn:

 

-CZ

-CZ-direct

– Zilveren Kruis

-Avero

– Achmea

– Ohra

– FBTO

– Menzis

– OZF

– Anderzorg

-PMA

– Nationale Nederlanden Zorg

– Menzis Zorgaanbod (MEZ)

– ONVZ

– De drie zorgkantoren Groningen, Twente en Arnhem

– PNO Zorg

– VvAa

 

 

Check wel van te voren bij je zorgverzekering of je wel het juiste pakket hebt en hoeveel ze (per dag) vergoeden.

 

Ja, ik wil graag individuele coaching!