06 1113 1947 info@refinding.nl

Stress en voeding

Stress en je lichaam

Als we kijken naar stress, is het belangrijk om meerdere facetten aan te pakken. Ons lichaam en geest zijn 1. Voel je je lichamelijk niet lekker, dan heeft dit zijn weerslag op je psyche en andersom.

Daarnaast is het zo dat bij veel stress, je je lichaam letterlijk uitput. Je lichaam zit steeds in een overlevingsstand, wat inhoudt dat er beknibbeld wordt op oa je immuumsysteem. Het is belangrijk dus ook naar je eten te kijken en extra vitaminen en mineralen tot je te nemen.

Groenten en fruit is en blijft een belangrijke voedingsbron, alleen moeten we er heel veel van eten, willen we aan onze dagelijkse hoeveelheid vitamine en mineralen komen. Uit verschillende onderzoeken is namelijk gebleken dat er veel minder vitamines en mineralen in ons fruit zitten dan 20 jaar geleden. Het verschil bij sommige groenten is zelfs meer dan 50 procent.

Een mooie aanvulling heb ik gevonden in de vorm van een voedingssupplement die gebaseerd is op zaden. Alles wat er in de plant zit, zit namelijk ook in de zaden. Dmv een koude persing blijven alle stoffen behouden. Het is gemaakt door artsen en wetenschappers in Amerika. In eerste instantie voor kinderen die kanker hebben gehad. Ze wilden dat het immuunsysteem en de energie van deze kinderen snel weer op peil zou komen. Dit resulteerde in het product: Soul

 

Een gezonde investering, ik wil graag meer weten